عاوزه تعملى رز بالبن زى الجاهز و احلىىىىىى
مع اللبن استخدمي علبة قشطة لو مش عندك هاتي بودرة الكريم شانتيه ظرف واحد وضيفيها مع اللبن وتمتعي بالطعم اللذيذ الغني
و خدى بقى السر الخطييييييييييييير ده ... بدل ما تستخدمى نشا عششان تعملى الرز بالبن .. استخدمى النشا اللى فى الرز نفسه هيخليلكى الطعم زى القشطه
عشان تعملى كده اول ما الميه اللى بتسلقى فيها الرز تبتدى تغلى وطى النار و خليها هاديه خاااااااااااااااالص و سبيه حوالى ساعتين .. هينزل النشا بتاعه فى الميه و تضيفه ليه اللبن و القشطه و بالهنا و الشفا
و ابقى ادعيلللللى